Nieuwe vrijwilligers gezocht voor de jeugdcommissie

02 juli 2020

Beste (ouders van) leden,

Wij, als vereniging, zijn dringend op zoek naar vrijwilligers voor de jeugdcommissie. Ben jij diegene?

De jeugdcommissie, bestaande uit Jacky van de Voort en Gijs Gielens, heeft om uiteenlopende redenen besloten om per einde van dit kalenderjaar te stoppen. Wat betekent dit concreet? Na dit kalenderjaar zal er, zonder nieuwe aanmelding, geen jeugdcommissie meer bestaan.

Het zou erg jammer zijn als onze jeugdspelers straks geen toekomst meer hebben binnen onze tennisvereniging. Het blijft toch altijd een mooi gezicht om deze jongens en meisjes te zien spelen, dit willen we graag behouden!

Mocht er iemand of een groepje (bijv. op toerbeurt of met een verdeling van taken) interesse hebben meld je dan via [email protected] of persoonlijk bij Gijs Gielens of Jacky v/d Voort.

Bij eventuele vragen zijn Jacky en/of Gijs altijd beschikbaar om zo uiteindelijk alles netjes en duidelijk over te dragen aan hun opvolgers.

Alvast bedankt namens alle jeugdspelers!

Sportieve groet,

Jeugdcommissie en het bestuur.