Uitnodiging clubkampioenschappen senioren dubbel en jeugd enkel 2020

02 juli 2020

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN DUBBEL SENIOREN / ENKEL JEUGD 2020

Het toernooi start op maandag 24 augustus 2020. De speeldagen zijn van 24 tot en met 28 augustus én van 31 augustus tot en met 4 september. In het tussenweekend 29 en 30 augustus wordt dus niet gespeeld. Vanaf heden kan de jeugd (tot 17 jaar) en de senioren (vanaf 14 jaar) van TV Leunen VH zich inschrijven voor deze jaarlijkse clubkampioenschappen.

FINALE AVOND MET EVENTUELE AANGEPASTE FEESTAVOND

De finale van de clubkampioenschappen dubbel worden dit jaar dus op een vrijdag gehouden en wel op vrijdag 4 september 2020.

De TC heeft besloten om dit jaar geen feestavond te organiseren i.v.m. Covid-19.

JEUGD

De jeugd ontvangt op korte termijn een afzonderlijke mail met informatie over het inschrijven en de specifieke opzet van het enkel toernooi.

SENIOREN

Dit toernooi wordt niet aangemeld bij de KNLTB waardoor er geen punten te winnen of verliezen zijn voor je KNLTB ranking. Gezelligheid staat voorop. Inschrijven kan digitaal via Toernooi.nl. Dit werkt als volgt:

· Ga naar www.toernooi.nl

· Vul in bij zoek toernooi "TV Leunen V-H"

· Kies Clubkampioenschappen Dubbel senioren / enkel jeugd 2020

· Kies inschrijven

· Hier kun je je gegevens en verhinderingen invullen

De inschrijving sluit op vrijdag 14 augustus 2020 om 23:59 uur. Bij een opgave voor de dubbel senioren dienen beide spelers zich apart van elkaar in te schrijven.

VERHINDERINGEN

Houd bij het inschrijven rekening met het maximaal aantal verhinderingen. Er is maximaal 1 verhindering vanaf maandag 24 augustus tot en met dinsdag 1 september 2020 per persoon mogelijk; één verhindering is een avond of een deel daarvan.

Indien je ingeroosterd staat voor de bardienst probeer deze dan met iemand te ruilen of geef dit door bij "opmerkingen", zodat we hier rekening mee kunnen houden. De bardienst komt naast de eventuele verhindering die je hebt.

In de tweede speelweek kunnen er géén verhindering doorgegeven worden op de woensdag, donderdag en vrijdag. Wanneer je voor een van die avonden tóch verhinderingen hebt, verzoeken we je vriendelijk om voor het inschrijven contact op te nemen met de toernooileider, zodat we kunnen kijken of er eventueel toch mogelijkheden tot deelname kunnen zijn.

Wanneer je meer verhinderingen hebt dan toegestaan, vragen we je vóór opgave contact op te nemen met de toernooileider voor overleg (Quin Mommen 0636035945 / [email protected]).

Voor verdere details van het toernooi verwijzen we naar het reglement op toernooi.nl.

Veel tennisplezier toegewenst!

De Technische Commissie jeugd en senioren,