De inschrijving voor de Najaarscompetitie 2024 is vanaf nu geopend!

10 mei 2024

De inschrijving voor de Najaarscompetitie 2024 is vanaf nu geopend! 
 
Het klinkt nog ver weg, maar we zijn al druk bezig met de voorbereidingen van de KNLTB-competities in 2024. In deze e-mail informeren we je over het competitieaanbod van de Najaarsscompetitie. Daarnaast nemen we je mee in enkele wijzigingen van verschillende competities in 2024. 
 
Kijk voor de speeldata, het competitie aanbod, en overige algemene informatie op de site. Klik hiervoor op de volgende link; info najaarscompetitie
 

  • De inschrijving kan plaatsvinden middels het toesturen van de volgende gegevens per team: 1. Naam teamcaptain. 2. Voornaam en achternaam inclusief bondsnummer per teamspeler. 3. Volledige competitienaam van competitiesoort welke je graag speelt bijvoorbeeld: Heren Dubbel 35+ vrijdagavond
  • Stuur jullie volledige teamgegevens in een mail naar [email protected] 
  • Alleen volledig ingevulde teamgegevens kunnen worden meegenomen voor inschrijving.
  • Je mailing is ontvangen en verwerkt nadat je hierover ook een bevestiging hebt ontvangen. Heb je na enkele dagen nog geen bevestiging, neem dan contact op met [Patrick van den Broek].

 
Als teamcaptain word je gevraagd als aanspreekpunt van jouw team te fungeren, maar ook om alle organisatie rondom de competitie avonden op je te nemen. Denk hierbij aan: invoeren teamopstelling, invoeren uitslagen, gezamenlijke verantwoording kantine beheer etc.
 
Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 9 juni 23.59 uur.
 
LET OP:

  • Er zijn een aantal wijzigingen in het landelijke competitieaanbod van de Voorjaarscompetitie, om ervoor te zorgen dat bepaalde competitiesoorten goed georganiseerd kunnen worden met voldoende teams waardoor goed ingedeeld kan worden op reisafstand en niveau.

 
Wijzigingen 2024

  • Vanaf 2024 wordt de Najaarscompetitie om promotie/degradatie gespeeld. De Najaarscompetitie heeft een wat vrijblijvend karakter ten opzichte van de Voorjaarscompetitie met bijvoorbeeld vrij veel ‘no shows’. Door de invoering van promotie/degradatie wordt het spannender om mee te doen. Alle wedstrijden zijn van belang, want teams spelen om het kampioenschap of ze strijden tegen degradatie. Hierdoor wordt de Najaarscompetitie aantrekkelijker om te spelen.

 
Bij opmerkingen en/of vragen, neem dan z.s.m. contact op met Patrick van den Broek via het mailadres [email protected]
 
We zien jullie inschrijving graag tegemoet!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 478 515 814

TV Leunen VH

Meester de Haanstraat 20
5809 BC Leunen

KVK-nummer

40166180